— KENYÉRSÜTÉS WORKSHOP —

Kenyérsütés vadkovásszal, adalékmentesen

Leírás

A négy órás oktatás alatt megismerkedhetsz a kovász készítésének minden csínjával-bínjával, a dagasztás titkaival, hajtogassuk, vagy ne hajtogassuk a tésztát előkészítés közben és még számos tudnivalóval. Beszélgetünk a kenyérkészítés minden apró trükkjéről még az "előkészül" a sütéshez. Majd formázzuk, és kisütjük.

Készítünk még házi kiflit és finom zsömléket is, ezek öregtésztás és élesztős tészták. Csak a kenyér lesz kovászos.

Megtudhatod, hogy mi a kovász, öregtészta és élesztő között a különbség, megismerkedhetsz a kovász élettani hatásaival és mindent elmondunk a lisztekről is, hogy ezután ne legyen kétséges, hogy melyiket veszed le a polcról

Mindezt adalékmentesen, kizárólag természetes anyagokkal. És a legjobb, hogy a helyszínen meg is kóstolhatod! 

A workshop tartalma:

  • egy négy órás oktatás
  • ajándék szakajtóval hazavihető vadkovásszal
  • Ára: 15 990,-
A.Z. CHEF 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1., +36-67-632-456
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el